JAG och min mat

Föreningen JAG har lanserat en ny bok som handlar om mat. De medverkande i boken är 26 stycken medlemmar i JAG som delar med sig av sitt vardagsliv och sina favoriträtter. Man bjuder också på sina tankar kring mat och ätande och smarta tips för den som tycker att det är krångligt att äta när man har stora funktionsnedsättningar och behöver personlig assistans. Boken innehåller många inspirerande bilder och är lättläst.

– Den här boken kom till för att mat är en så stor och viktig del av livet. Även om det ibland är krångligt att äta när man har stora funktionsnedsättningar och behöver personlig assistans, så kan man njuta av god mat och måltidsgemenskapen, säger Jessica Linder Jansson som skrivit och även tagit de flesta av bokens fotografier.

JAG är en ideell riksförening för personer med flera omfattande funktionsnedsättningar, varav en avser den intellektuella förmågan. JAG arbetar för att medlemmarna ska kunna leva sina liv fullt ut, på sina egna villkor, med bästa möjliga personliga assistans.

Annonser: